7 Εμπνευσμένες Σκέψεις Που Θα Αλλάξουν Την Ζωή Σου!

Στη ζωή τα πάντα ξεκινάνε από μία σκέψη, και συγκεκριμένα από τις σωστές σκέψεις.

Ο εκατομμυριούχος Χένρι Φορντ κάποτε είχε πει το εξής: αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρετε και αν νομίζετε ότι δεν θα καταφέρετε και στην μια και στην άλλη περίπτωση έχετε απόλυτο δίκιο. Για αυτό στο συγκεκριμένο βίντεο θέλω να σε εμπνεύσω να αποκτήσεις τρόπο σκέψης στο στυλ ‘’Εγώ Μπορώ’’, κάθε φορά όταν προσπαθείς κάνεις κάτι. Αυτό θα το καταφέρουμε με την ενσωμάτωση νέων λέξεων στην βάση δεδομένων του μυαλού σου.

Ξεκινάμε λοιπόν, με 7 φράσεις γεμάτες έμπνευση οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου για πάντα!

Στην κατεύθυνση που βαδίζεις τώρα δεν υπάρχει τίποτα από αυτό που θέλεις πραγματικά.

Τι θα συμβεί μετά από 10 χρόνια; Αν τίποτα δεν αλλάξεις στη ζωή σου. Θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει ή θα τους κοιτάς απογοητευμένος. Μπορεί να μην είσαι μέντιουμ αλλά μπορείς να προβλέψεις πάνω κάτω το μέλλον σου από το τι κάνεις τώρα. Για να αποκτήσεις κάτι που ακόμα δεν έχεις, πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι – το οποίο δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα. Σκέψου καλά αυτές τις φράσεις ή ξέχνα για πάντα τα όνειρα και τους στόχους που έχεις βάλει.

Τα αποτελέσματά σου είναι η καλύτερη απόδειξη για όλους.

Αν οι κοντινοί σου άνθρωποι και οι φίλοι σου προσπαθούν να σε αποτρέψουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου ή ακόμα σε εμποδίζουν ωστε να γίνει αυτό, δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Όπως λέει παροιμία τα ‘’πολλά λόγια είναι φτώχεια’’ αλλά τα αποτελέσματά σου, θα κλείσουν τα στόματα τους και θα τους αναγκάσουν επιτέλους να σε πιστέψουν. Γι’ αυτό συνέχισε να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις μέχρι να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και αν δεν έχεις υποστήριξη μη μοιράζεσαι τίποτα με κανέναν. Τα όνειρα σου πρέπει να τα προστατεύεις.

Στη ζωή μας πραγματοποιούνται μονάχα δύο πράγματα, αυτό που παθιασμένα θέλουμε κι αυτό που φοβόμαστε πάρα πολύ.

Και αυτό συμβαίνει επειδή το πάθος και ο φόβος μας βασίζονται σε ισχυρά συναισθήματα και πάνω στην ενέργεια που έχουμε μέσα μας. Εκεί που εστιάζεις την προσοχή σου και την ενέργεια σου αυτό θα γίνεται πραγματικότητα, αποκλειστικά από σένα και μόνο, εξαρτάται που θα στέλνεις αυτή την ενέργεια. Κάθε πρωί κάνε στον εαυτό σου την παρακάτω ερώτηση: ‘’αν ήταν η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα πραγματικά να κανω αυτό ετοιμάζομαι να κάνω σήμερα;’’ Αν για μερικές μέρες η απάντηση που δίνεις είναι όχι, άρα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά πώς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Η επίτευξη του στόχου σου, σου φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά σε φοβίζει.

Σκέψου λίγο, τι είναι αυτό που μπορεί να σε πλησιάσει πολύ γρήγορα στο στόχο σου; Μόνο αν συναντήσεις κάποιον άνθρωπο που έχει ήδη καταφέρει αυτόν τον στόχο που έχεις βάλει. Μια ώρα προσωπικής συζήτησης μαζί του θα εξοικονομήσει πάρα πολύ χρόνο, χρήματα και προσπάθεια. Επίσης με τις συμβουλές του θα σε απαλλάξει από διάφορες ψευτικες ιδέες και θα σε αποτρέψει από λάθη που ενδεχομένως να κάνεις από την ελάχιστη εμπειρία που κατέχεις. Να πετύχεις τους στόχους σου είναι εύκολο αλλά σε φοβίζει επειδή μέχρι τώρα ποτέ δεν το έχεις κάνει, αλλά η επιλογή όπως πάντα είναι στα χέρια σου ή θα τα καταφέρεις μόνος σου κάνοντας λάθη και ξοδεύοντας χρόνο ή πολύ απλά μαθαίνεις από την μεγάλη εμπειρία κάποιου άλλου.

Μόλις σταματήσεις να απαιτείς χωρίς πρώτα να δίνεις, τότε αμέσως στην θέση της απαίτησης θα έρθει η τύχη και επιτυχία.

Αν ρίξεις μία μπάλα στον τοίχο αυτή θα επιστρέψει πάλι σε σένα. Έτσι και στη ζωή, αυτό που δίνεις στον κόσμο θα είναι αυτό που ο κόσμος θα σου δώσει. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι θα λαμβάνεις επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στην ζωή σου, από τις οποίες η αχαριστία σου μονάχα θα μεγαλώνει. Αν έχεις προσβάλλει κάποιον τότε και στο μέλλον κάποιος θα σε προσβάλει. Αυτό που δίνεις είναι αυτό που θα πάρεις, αν δε σου αρέσει αυτό που παίρνεις άλλαξε αυτό που δίνεις. Θέλεις ευτυχία στη ζωή σου; Ξεκίνα να δίνεις στον κόσμο θετικότητα και καλοσύνη.

Στη δική σου διαδρομή δεν υπάρχουν ανταγωνιστές.

Ο πορεία προς τη δική σου επιτυχία είναι ελεύθερη. Εκεί δεν υπάρχει κανένας επειδή προορίζεται αποκλειστικά για σένα και μόνο εσύ μπορείς να περάσεις αυτή την διαδρομή.

Το μόνο που μένει είναι να βρεις το σκοπό της δικής σου ζωής και μόνο τότε θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις το ταλέντο και τις δυνατότητες σου. Αν ακόμα δεν έχεις βρει το ταλέντο σου, σε αυτό θα σε βοηθήσει το σεμινάριο ‘’Πώς να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου μέσα σε μία μέρα!’’ Διάβασε περισσότερα στον σύνδεσμο που υπάρχει κάτω από το βίντεο.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 ψήφοι, μέσος όρος: 4,00 από 5)
Loading...