Καλωσήλθατε στο blog μου!

Καλωσήλθατε στο blog μου!

το γεγονός ότι βρεθήκατε εδώ σημαίνει πολλά. Το κυριότερο είναι ότι ενδιαφέρεστε να καλυτερεύσετε την υγεία σας με διαφορετικό τρόπο από ότι μας έχουν συνηθίσει από μικρή ηλικία. Όλοι μας ξέρουμε ότι όταν αρχίσουμε να έχουμε κάποιο πρόβλημα με την υγεία μας, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε τον γιατρό. Και αυτό είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, αφού όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης ‘‘η σωστή διάγνωση είναι το 50% της θεραπείας’’.

Ωστόσο, ο σύγχρονος άνθρωπος αναζητώντας πάντα την εύκολη λύση, ελπίζει ότι υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι το οποίο μπορεί άμεσα να του λύσει το πρόβλημα υγείας που έχει αποκτήσει για πολλά χρόνια. Και αυτό από την μία μεριά δεν είναι και τόσο δίκαιο, επειδή το πρόβλημα δεν εκδηλώνεται συνήθως στα ξαφνικά, αλλά ο οργανισμός μας, μας προειδοποιεί από πολύ νωρίτερα με διάφορους τρόπους (συνήθως μέσω κάποιου πόνου) για οποιαδήποτε εσωτερική διαταραχή ή δυσλειτουργία. Αλλά εμείς λόγο έλλειψης χρόνου ή γνώσεων, αδιαφορούμε σε αυτά τα χρήσιμα σημάδια του οργανισμού μας.

‘’Η τώρα υγεία σας, είναι το αποτέλεσμα ‘‘καλών’’ ή ‘‘κακών’’ συνηθειών που είχατε  για πολλά χρόνια’’,

και αν δεν είστε τώρα ευχαριστημένοι με την κατάσταση της υγείας σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσετε να κάνετε όλα αυτά που σας οδήγησαν να αποκτήσετε το αντίστοιχο πρόβλημα υγείας.

Με αυτό το blog έχω ως στόχο να μοιραστώ μαζί σας, τρόπους καθώς και γνώσεις που έχω πάρει από την συνεργασία και τα ταξίδια στις χώρες της ανατολής.

Σας εύχομαι το καλύτερο – να είστε υγιείς!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Βαθμολόγησε το άρθρο)
Loading...